Kurz: Bachové kvetinové esencie-základná Úroveň

23.09.2004 Celý región

Poznanie a využívanie svojich osobných nedostatkov a predností pomocou kvetov\r\nPochopenie vlastností kvetov a súvislosť so stavom mysle\r\nPoužívanie Bachových...
Poznanie a využívanie svojich osobných nedostatkov a predností pomocou kvetov
Pochopenie vlastností kvetov a súvislosť so stavom mysle
Používanie Bachových esencií pre harmonizáciu v pracovných, osobných a partnerských vzťahoch

Rovnaká choroba môže mať rôzne účinky na rôznych ľudí. Sú to účinky, ktoré potrebujú liečenie, pretože nás vedú k skutočnej príčine. Preto ten istý liek pomôže jednému človeku hneď a inému nepomôže vôbec. Každá rastlina zodpovedá nejakej vlastnosti, ktorá je skutočnou príčinou choroby. Účinok jednotlivých byliniek umožní rozpoznať a posilniť danú vlastnosť, aby sa jedinec mohol napraviť chybu, ktorá spôsobuje tieto stavy. Príčinou choroby jedného môže byť napríklad osamelosť a príčinou iného napríklad strach, iný môže mať tendenciu každému pomáhať, ... Hlavný dôvod mnohých neúspechov modernej lekárskej vedy je snaha uspieť v liečbe, bez toho aby sme zistili koľko percent vlastnej energie ma pacient. Darmo liečime fyzické telo keď jeho pocity a nálady nedokáže ovládať lebo mu v čase choroby už nepatria. Počas choroby sa mení nálada od tej, ktorú bežne vnímame. Spozorovať sa to dá skôr než sa samotná choroba prejaví. Liečením nálady sa môže prejavu choroby predísť.
Pri pomáhaní Bachovými kvetovými esenciami nie sú prepisovatelia ani pacienti. Je to dané tým, že esencie sú systém, ktorým si môžeme sami pomôcť poznaním sami seba. Pacient je niekto, kto prijíma lekársku starostlivosť - pasívna úloha. Osoba, ktorá predpisuje liek na seba berie moc a zodpovednosť za človeka, ktorému predpisuje, tým ho oberá o možnosť riešiť vlastný problém. Užívaním esencií dosiahneme harmonizáciu mentálneho, emocionálneho i esenciálneho tela s fyzickým a tým nabudíme samoliečiaci účinok – aktívna účasť chorého.

Určenie kurzu:
Kurz je zameraný pre ľudí, ktorí chcú poznať širší význam súvisu kvetov a vlastných pocitov, vlastného poslania, objaviť čo stojí v pozadí príčin disharmónií, ktoré zapríčiňujú poruchy nášho zdravia.
K absolvovaniu kurzu nepotrebujete vedomosti z medicíny, pretože sa nimi nelieči fyzické telo. Bachove esencie sa môžu kombinovať so všetkými formami iných druhov liečenia , nespôsobujú alergie a nemajú žiadne nežiadúce účinky.

Forma kurzu:
Kurz bude vedený formou praktickou, poznávania vlastnosti 37 druhov bylín a skalnej vody. Veci, ktoré nás predtým vychýlili z rovnováhy a s ktorými sme si nevedeli poradiť, prežívame vedome a preto sme schopní ich pozorovať a nejakým spôsobom aj riešiť aplikáciu esencií na jednotlivé nálady.
Na základe toho absolvent dokáže skoordinovať svoje životné ciele, zníži napätie vo vzťahoch vo svojom okolí a so záujmom rieši konfliktné situácie.

Význam kurzu:
Získanie základných vedomostí a zručností v používaní Bachových kvetových esencií, zlepšenie vzťahov vo firmách i doma, vyššie pracovné nasadenie i zainteresovanosť na vlastnom ochorení. Harmonizácia mentálneho, emocionálneho i esenciálneho tela s fyzickým a tým nabudenie samoliečiaceho účinku – aktívna účasť.

Doplňujúce informácie:
Cena:2500, -Sk, opakujúci 850, - Sk
V cene dvojdňového kurzu sú zahrnuté náklady na písomné materiály, prednáškovú miestnosť, občerstvenie
V cene nie sú zahrnuté náklady na ubytovanie, strava, doprava účastníka
Možnosť ubytovania priamo v budove kurzu: 160, - Sk/ noc záujem potvrdiť dopredu.
Záloha:1000, - Sk do 20.10.2004

Deň a miesto kurzu:
6. -7.11.2004 o 10.hod v Prešove, Volgogradská 1 – malá zasadačka. SOU Stavebné.

Lektor:
Mgr. Lenčí Samková, BFRP- certifikovaná praktička Bachovho Centra vo Veľkej Británii.

Ostatné:
Po ukončení kurzu dostane každý účastník medzinárodný certifikát vydaný Bachovým inštitútom v o Veľkej Británii v angličtine.

Kontakt:
MK-EkoRelax s.r.o. , Volgogradská 1 , 080 01 Prešov
RNDR. Monika Kašová
Mob. 0905945266 , 0903768690
Tel. :051/7713201,051/7482831,
Fax:051/7482832
e-mail. : mkekorelax@stonline.sk
www: WWW. MK-EKORELAX. SK
 

Vyberte región